Thursday, November 24, 2011

Mosebacke

I tisdags var jag en stolt flickvän igen när Fredrik och hans band spelade på Mosebacke.

Tuesday, November 22, 2011

Svart som natten


Hittade denna bilden på Sarahs dator. Jag var svart som natten. Snart blir det brunt.

FÖRRESTEN, imorgon spelar min man på Mosebacke. Ni kan höra deras senaste låtar HÄR!

Sunday, November 20, 2011

Jag vill flytta nu

Varje dag dagdrömmer jag om ett eget boende, inte just det på bilden men iallafall en tvåa i Stockholm. Det är allt i mitt huvud just nu. Jag vill flytta!!! Jag vill börja leta lägenhet! Men jag vet att det inte är så långt kvar tills vi ska köpa. Och jag vet exakt hur den ska se ut (tur att jag och Fredrik har samma smak). Balkong, stora fönster, högt i tak, stort kök, gammal grund (är allergisk mot funkisstilen) och gärna kakelugn. Det är väl inte för mycket begärt?

Inspiration hem

Bilder Google

Helgen har varit perfekt. Ledig fredag och lördag (hey, två dagar i rad var år sen jag var ledig, och det kändes som en vecka - f a n t a s t i s k t) så jag och min darling har sovit ut och gjort exakt det som vi känt för för stunden. Och jag sov till elva i lördags morse, jag som aldrig kan sova länge. Nu är jag utvilad och redo för en ny jobbvecka och en redovisning på Tillskärarakademin på onsdag.

Wednesday, November 16, 2011

Onsdag


Nu beger jag mig till skolan efter en dag i Camilla Welltons ateljé och på tygverket.

P.s. Igår tvingade Fredrik mig att se skräckfilmen Insidious (ja, jag har sett den en gång innan med dig Linn, men eftersom jag inte kom ihåg någonting av filmen förutom början så antar jag att jag somnade, eller så är det mitt minne som spökar nu igen?) och bara för att jag blir så jävla rädd drömde jag mardrömmar hela natten. Jag vaknade och var livrädd. Tack älskling!

Monday, November 14, 2011

14 november

Det har varit en lugn helg. En nykter helg. Fredagkvällen med syster, idol och sprödbakad fisk. Lördagen med kärlek och hemmagjord pizza (godaste någonsin, efter sådär 25 år har jag för första gången tyckt att en hemmagjord pizza varit godare än köpt). Söndagen middag med Fredriks familj. Jobb varje dag också förstås. Leila på mitt jobb tror att jag är överarbetad. Jag har nämligen tappat mitt minne, helt. Minnet har lite alltid svikit mig i hela min uppväxt men på senare tid har det gått lite för långt. Om någon frågar mig vad det bjöds på förra helgen när vi åt trerätters hos våra vänner så har jag ingen aning. I n g e n a n i n g! Jag kommer inte ihåg vad jag gjort under helgen en måndag, folk runt om kring mig få påminna mig. Ibland slår jag portkoderna till Lilla Essingen och till Fredrik tio gånger innan jag kommer på vad det egentligen är för kod. När någon berättar något så är det borta någon timme senare. Det sägs nämligen att när man jobbar för mycket och tar in för mycket i hjärnan så säger tillslut hjärnan ifrån och kan inte ta in mer information. Kanske håller jag på att gå in i väggen? Kanske blir jag i förtid bara lite dement? We'll see!

Sen glömde jag min portföljväska med ett års arbete från Tillskärarakademin på tunnelbanan i onsdags kväll. Fortfarande har inte polisen eller sl fått in den. Allt som jag gjort och hittills det jag gjort till sista arbetet som ska vara inne om en och en halv vecka är borta. Skit!

Thursday, November 10, 2011

Present


Dessa låg i paketet från syster. Jag har i princip redan likadana men man kan aldrig ha för många basskor. Detta paret var dock lite tjusigare än mina tidigare. Nypris 2300, min syster betalade 50 kronor i hennes outletbutik. Tack, tack, tack och tack!

Syster



Fick besök av syster idag på jobbet. Hon kom dit, åt upp sina panpizzor, drack julmust, gav mig ett paket och försökte övertala mig att följa med henne till Golden hits på lördag genom att rita denna lapp. Det kan hon glömma, men tack för presenten.

Min dag

 Vaknade bredvid denna fantastiska människa
 Sytt i Camilla Welltons ateljé
 Jag spatserade runt i min maffiga päls och Hope-byxor
 Det bjöds på tårta, varav jag fick galet ont i magen på grund av laktosen. Men har man svårt att säga nej så har man
 Klippte och ritade på Tillskärarakademin
 Drack två glas rött med dessa fina personer

Två till notiser som måste tas upp är 1; Jag har så ont efter aerobicspasset i tisdags. Jag kan på riktigt nästan varken gå eller sitta. Trappor är helt omöjligt. Idag, torsdag, känns det om möjligt ännu värre. 2; Påväg hem från skolan och vinet igår glömde jag min portfolioväska med ett års arbeten från Tillskärarakademin. Jag blir så jävla trött. Fan.

Monday, November 7, 2011

Modeskolan


Jag vet inte vad som hände med bilden, skjortan är egentligen mörkt blå. Well, detta är iallafall vad jag pysslar med just nu på tillskärarakademin. Tillslut kommer det att föreställa en skjorta.

Och så lite kläder på det


Jag trivs bra i Fredriks skärp och byxor.

Inspiration

 
 Bilder Google

Sunday, November 6, 2011

Pälsen

Här står jag uppradad i min nya päls. Tänk bort mitt stela jag och fokusera på jackan. Jag är såld. För 50 kronor tycker jag den är fantastisk. Vad säger du mamma?

Halloweenmiddag

 Fint dukat bord
 Förrätten
 Fredrik och Sandra
 Middagsbordet
Bordsplacering
 Eldballonger
 Vi tände iväg ballonger för farmor och farfar och Fredriks bror
Mitt allt
 Vackert på kyrkogården
Jag och...
 ...älskling
 I mitt fladdermusdiadem
Fredrik och Erik

Tack Sandra och Erik för en fantastiskt trevlig kväll. Helt plötsligt blev klockan halv fem innan vi gick hem, somnade halv sex och vaknade klockan tio för att förbereda inför söndagens jobb. Nu är jag trött. Ikväll ska jag inte göra någonting förutom att äta en massa thaimat och krama om min underbara karl.