Saturday, December 31, 2011

Nyår

Nu ska vi ut till Nacka och ha en fantastik kväll.

Gott nytt år!

Wednesday, December 28, 2011

Inspiration hem

Bilder Google

För övrigt drömmer jag mig bort till denna lägenheten. Dock hade det inte skadat med en balkong och kakelugn. Well, än är det inte dags men snart... Att jag under det kommande året ska köpa lägenhet med min kärlek är snäppet till overkligt.

16

Idag har jag och Fredrik varit tillsammans i 16 månader. Den bästa tiden hittills. Jag trodde aldrig att man kunde känna såhär och hitta någon som man är så perfekt tillsammans med. Fredrik är en fantastisk person. Jag hoppas att alla någon gång få känna på samma sak. Där man lita på varandra till hundra procent, där man ger varandra uppskattning varje dag och där man ta vara på kärleken. Det är det finaste av allt. Jag är så fruktansvärt lycklig! Att i princip ha bott tillsammans i en etta på 22 kvm i 16 månader och inte bråkat en enda gång är för mig en gåta men sanning. Småtjabb om ingenting, svartsjuka och sura miner förstör så mycket.

Sjuk

Bild från i söndags

Tillbaka i Stockholm sedan två dagar och sängliggandes sedan två dagar, och fler blir det. Igår var jag så hes att jag knappt fick fram ett ljud. Men jag knapra tabletter och hoppas att tillfriskna snart. Det börjar bli tråkigt nu...

Tuesday, December 27, 2011

Julklappar

 Små grytor till min samling från Le Creuset, fler Marimekkoskålar och stor skål från IB Laursen.
 Bok (råkade fota fel bok i samlingen, detta är första, fick tredje) plus underkläder. För övrigt säljs den bruna spets-bhn från HM på rea just nu så köp. Den sitter helt perfekt.
Fina smycken från my love, pärlarband från lillebror och cleanparfym.

Jag önskar min aldrig någonting i varken present eller julklapp. Jag tycker att det är upp till var och en att köpa, att tänka ut något själv som man vill ge. Det blir så mycket roligare. Då är det perfekt att ha en mamma och pojkvän som vet exakt vad man vill ha! Tusen tack!

Wednesday, December 21, 2011

Julstämning

Hemma hos mamma i Småland är det julstämning till skillnad från Stockholm. Och ikväll kommer granen upp.

Sunday, December 18, 2011

Min dag i bilder

 Fina amaryllis på jobbet
 Grå dag
 Spindelinvasion på jobbet
 Hjärtinfarkt/djurvän
 Aj!
 Det började snöa
 Min man bjöd på husmanskost med thailändska influenser
 Packat väskor inför morgondagen

Pussat på min älskling

Längtar efter min familj! Längtar till julkänslor! Längtar till imorgon! IMORGON!

Saturday, December 17, 2011

Slutarbete

Mitt slutarbete i Tillskärarakademin. Uppgift: En kollektion på 3-6 plagg, givetvis gör jag ett extra stort arbete. Det är som det ska vara. Detta är verkligen min passion. Det finns inget bättre än att rita, klippa och klistra!!!

Dessutom hämtade jag min borttappade portfoliopärm på sl:s hittegods. Efter fem veckor kom den tillrätta. Undra vart den har varit på vägen?

Sunday, December 11, 2011

Man får titta

Denna lägenheten är inte ultimat. Lite för liten yta för både matsal, kök och vardagsrum i ett. Lite för lågt i tak. Markplan (nja). MEN, jag kan ju inte låta bli att tycka att den är helt jävla fantastisk! Inredningen likaså. Suck.

Bildbomb

Från lördagen. 

Designern Camilla Wellton hade vernissage och visade upp sina kläder på Amsterdam & Galleri Aguéli. Fina modeller, mystisk musik och dans. Den svarta jackan som jag sydde för henne visades också upp.


Efter vernissagen åkte jag och Fredrik vidare till 100 årsfesten. Shit vilket jobb killarna lagt ner. Hyrt ett tvåvåningshus, vakt, dj och bartender. Jag och min man dansade hela natten. Sov fyra timmar innan det var dags för jobb idag. Pust.